ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» της Άννας Κορτέση στο ΟΥΗΛ

Η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζουν το βιβλίο της Άννας Κορτέση  “Μεταξύ σοβαρού και αστείου”, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου στις 7.00μμ, στο ΟΥΗΛ.

Το “Μεταξύ σοβαρού και αστείου” είναι ένα διήγημα στο οποίο η συγγραφέας – με κεντρικό ήρωα τον Λαρισαίο μουσικό Βασίλη Πιπέρη – δένει αρμονικά αφηγήσεις και συναισθήματα, με στόχο να μας βάλει στον άγνωστο κόσμο των ανθρώπων που από μια κακή συγκυρία βρέθηκαν καθηλωμένοι σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.

Η Άννα Κορτέση παραχώρησε τα εμπορικά δικαιώματα του βιβλίου της για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων που θα δωριστούν στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Αναπήρων Πολιτών και για την αποθεραπεία του Βασίλη Πιπέρη.

Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο ψυχολόγος Δημοσθένης Παναγιώτου, ενώ ομιλητής θα είναι και ο κεντρικός ήρωας του βιβλίου Βασίλης Πιπέρης.

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Σπυριδούλα Φατούρου, Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Στην παρουσίαση θα παρευρεθούν αντιπροσωπείες συλλόγων και φορέων που στηρίζουν τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας  ΣΤΗΡΙΞΗ.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης θα καλύψουν οι καλλιτέχνες Χρήστος Παπαχρήστος, Αρετή Παπαναστασίου και Μιχάλης Ζουριδάκης.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει δεξίωση για τους καλεσμένους, ενώ η συγγραφέας Άννα Κορτέση θα συνομιλήσει με τους καλεσμένους και θα υπογράψει τα βιβλία της.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις