ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με το «δεξί» στην Α’ Εθνική

Ιστορική μέρα η χθεσινή για την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ η  οποία στην πρεμιέρα της στην Α’ Εθνική κατηγορία πέρασε νικηφόρα από  το ΔΑΚ Γλυφάδας καταβάλλοντας την τοπική ομάδα με σκορ 3-0.

Η ΑΕΛ πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση, έχοντας σε μεγάλη ημέρα  τις Σρετένοβιτς, Κόλλια και Χριστοφορίδη, πέτυχε τρία γκολ ενώ είχε  και αρκετές ευκαιρίες ακόμα για να σημειώσει και άλλα τέρματα. Οι  ατυχίες των τελευταίων ημερών που κυνηγούσαν την ΑΕΛ δεν την εμπόδισαν  να σημειώσει αυτήν την πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία έμπειρη  ομάδα της κατηγορίας, παρόλο που ακόμα και την τελευταία στιγμή την  ακολουθούσαν. Στην τελευταία άσκηση της προθέρμανσης και λίγο πριν οι  ομάδες μπούνε στα αποδυτήρια για να ετοιμαστούνε και να παραταχθούν  για την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο, η αρχηγός της ΑΕΛ  τραυματίστηκε – ευτυχώς όχι πολύ σοβαρά – σε μία ανύποπτη φάση, με  τους ανθρώπους της ΑΕΛ να μην μπορούν να πιστέψουν την ατυχία τους.

Το πρώτο εικοσάλεπτο πέρασε αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες, με την  ΑΕΛ όμως να έχει και ένα δοκάρι με την Λόγου. Στην συνέχεια η ΑΕΛ πήρε  την κατοχή και άρχιζε να πιέζει χάνοντας ευκαιρίες διαδοχικά με τις  Κόλλια, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς και Ζντράβκοβιτς ενώ είχε και  δεύτερο δοκάρι με την Κόλλια. Τελικά το σκόρ ήρθε να ανοίξει με  κοντινό πλασέ η Χριστίνα Κόλλια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κάνοντας αρκετές  φάσεις και σε δύο από αυτές διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με την  Σρετένοβιτς και μάλιστα το δεύτερο με εκπληκτικό ευθύβολο σουτ έξω από  την περιοχή.

Για την ΑΕΛ, Νίκος Γκαλίτσιος
Ξεκίνησαν: Νάση, Τσούκα, Κούκου, Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη,  Ζντράβκοβιτς, Κόλλια, Λόγου, Σρετένοβιτς, Χριστοφορίδη
Αλλαγές: 71′ Αγγέλου, 73′ Ακριβούλη, 75′ Σακελλάρη
Στον πάγκο βρέθηκαν: Βλασειάδου, Μιρτάϊ, Μπούμπα, Μπελμέζα

Η ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση της ομάδας της Γλυφάδας όπως και  τους ανθρώπους τους γηπέδου για την άψογη φιλοξενία.

Υπενθυμίζουμε ότι χορηγός της αποστολής στην Αθήνα ήταν ο Μέγας  χορηγός της Γυναικείας ομάδας, τα “ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET”.

Στην συνέχεια η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει αυτήν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου  στο στάδιο Αλκαζάρ την Ολυμπιάδα Υμηττού στα πλαίσια της 2ης  αγωνιστικής και ευελπιστεί να διπλασιάσει τις νίκες.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις