ΛΑΡΙΣΑ

Ετήσια επιμνημόσυνη δέηση πεσόντων απο την ΕΑΑΑ (φωτό)

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας το ετήσιο μνημόσυνο για τους πεσόντες και θανόντες συναδέλφους.

Η επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε μετά τη Θεία Λειτουργία από τον Πρωτοπρεσβύτερο στρατιωτικό ιερέα, Αθανάσιο Τσιμενίδη, στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην 110 Π.Μ και ακολούθησε παράθεση καφέ στη Λέσχη Αξιωματικών.

dehsh_eaaa4

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπαρχηγός της Τ.Α Υπτχος (Ι) Συμεών-Χαράλαμπος Ψιμούλης, ο Δκτης 110 ΠΜ Σμχος (Ι) Κωνσταντίνος Καραμεσίνης, ο Δκτης της Μοίρας ΑΤΑ Ασμχος (Ι) Νικόλαος Αντωνόπουλος, Ο Υδκτης της 140 ΣΕΠΗΠ Ασμχος (Ι) Θωμάς Θανόπουλος, ο Υδκτης ΚΕΔΑ Σκοτίνας Ασμχος (Ι) Γεώργιος Σταφυλίδης, Ο Υκτης ΕΚΑΕ Ασμχος (Ι) Σταφίδας Θεοφάνης, ο Δκτης ΜΕΕΠ Ασμχος Ιωάννης Τριανταφυλλίδης,  ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ/Παρ Λάρισας Ατγος ε.α. Σ. Τσιρώνης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Λάρισας Βασίλειος Διβάνης καθώς και πλήθος ε.α συναδέλφων και συγγενείς των εκλιπόντων.

dehsh_eaaa2

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα:

α) Τον Δκτη της 110 ΠΜ Σμχο (Ι) Κωνσταντίνο Καραμεσίνη για την αμέριστη συμπαράστασή του στην οργάνωση της εκδήλωσης.

β) Τον προϊστάμενο της Λέσχης Αξιωματικών Ασμχο κ. Γεώργιο Λιάτο καθώς και το προσωπικό για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων καθώς και για την ευγενική προσφορά του καφέ εκ μέρους τους.

γ) Όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και τίμησαν την μνήμη των συναδέλφων με την παρουσία τους.

dehsh_eaaa1

dehsh_eaaa

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις