ΕΛΛΑΔΑ

Ο ληστής που μπήκε στο σπίτι του ήταν… γνωστός του! Νύχτα τρόμου για ζευγάρι

Η ληστεία έγινε στις 3.:30 τα ξημερώματα, κοντά στο Μοσχονέρι Λεχαινών. Τρεις δράστες μπήκαν στη μονοκατοικία του ηλικιωμένου ζευγαριού με την απειλή κυνηγετικού όπλου. Ακινητοποίησαν τον 74χρονο και την 78χρονη και άρχισαν να ψάχνουν τα συρτάρια από τα έπιπλα του σπιτιού.
Οι δύο από τους δράστες είχαν καλύψει το πρόσωπό τους με καλσόν, ενώ ο τρίτος όχι. Ήταν όμως γνωστός του ηλικιωμένου που αμέσως τον αναγνώρισε!

Οι δράστες χτύπησαν τους ηλικιωμένους, τον άντρα στο πρόσωπο και τη γυναίκα στο κεφάλι. Οι ληστές βρήκαν το ποσό των 650 ευρώ και στη συνέχεια έφυγαν.

Οι δύο ηλικιωμένοι αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ της επίθεσης κατάφεραν στις 4:00 να ενημερώσουν συγγενή τους που κάλεσε τις αστυνομικές αρχές. Λόγω της κατάστασής τους στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γ.Ν. Πύργου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο ηλικιωμένος μιλώντας στους αστυνομικούς δήλωσε πως αναγνώρισε τον ένα από τους δράστες, αυτόν που δεν φορούσε καλσόν, τον οποίο και κατονόμασε. Λίγο μετά τις εφτά το πρωί σε μια κοινή επιχείρηση των αστυνομικών του Α.Τ. Λεχαινών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ο φερόμενος ως δράστης ηλικίας 55 ετών συνελήφθη κοντά στο σπίτι του στα Λεχαινά. Ο ίδιος δεν παραδέχθηκε την πράξη του. Οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται…

Πηγή: iliaLive

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις