ΛΑΡΙΣΑ

Εξιχνιάστηκαν 15 περιπτώσεις κλοπών στη Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη χθες (14-10-2016) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λάρισας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, χθες το πρωί ο 30χρονος διέρρηξε διαμέρισμα στη Λάρισα, ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού, με τη μέθοδο της θραύσης ομφαλού κλειδαριάς, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των (133) ευρώ και διάφορα ενδύματα.

Στη συνέχεια επιχείρησε, με τον ίδιο τρόπο, να διαρρήξει και άλλο διαμέρισμα, έγινε όμως αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, καθώς και όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα από την οικία του 28χρονου ημεδαπού.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από (20-08-2016) έως (13-10-2016), ο 30χρονος διέπραξε επιπλέον, με την ίδια μεθοδολογία, δεκατρείς (13) κλοπές-διαρρήξεις οικιών στη Λάρισα, εννέα τετελεσμένες και τέσσερις αποπειραθείσες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρυσαφικά και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις