ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη στο νέο διευθυντή του 404 ΣΝΛ

Την Παρασκευή οι πρόεδροι, ΕΑΑΣ/Παρ. Λάρισας Aτγος ε.α. Σ. Τσιρώνης και ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας Σγος ε.α. Κ. Λιούτας πραγματοποίησαν, μετά από πρόσκληση, επίσκεψη στο νέο διευθυντή του 404 ΣΝΛ, Σμχη κ. Δημήτριο Καραθανάση.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες του νοσοκομείου στους αποστράτους.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Καραθανάσης ανέφερε ότι γίνονται συντονισμένες ενέργειες ώστε να επανδρωθεί το νοσοκομείο με περισσότερους παθολόγους προκειμένου να καλύπτονται όλες οι ανάγκες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Γίνεται επίσης προσπάθεια να δίνεται η δυνατότητα στους δικαιούχους, εκτός του τηλεφώνου, να χρησιμοποιούν και την τεχνολογία για επικοινωνία με το 404 ΣΝΛ όπως το κλείσιμο των ραντεβού.

Ζητήθηκε να εξεταστεί η δυνατότητα μια φορά την εβδομάδα να γίνεται εντός του νοσοκομείου συνταγογράφηση αποκλειστικά για τους αποστράτους και το είδε πολύ θετικά.

Για τη δυνατότητα απογευματινών ιατρείων είπε ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία δεν εντάσσονται στο νομοθετικό πλαίσιο περί απογευματινών ιατρείων.

Ο κ. Καραθανάσης εξέφρασε τη διάθεσή του να υποστηρίξει κάθε πρόταση που θα βελτιώνει το επίπεδο της υγειονομικής περίθαλψης στους αποστράτους. Οι δύο πρόεδροι ευχήθηκαν στον κ. Καραθανάση καλή επιτυχία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις