ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Έγινε κι αυτό: Λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ πηγαίνει αντίθετα σε μονόδρομο στην πλατεία Σάλια (video)

Άναυδοι περαστικοί την περασμένη Τρίτη παρακολουθούσαν λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας να καταστρατηγεί τον θεμελιώδη κανόνα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για την κυκλική κίνηση οχημάτων στην πλατεία Σάλια και να επιλέγει να “κόψει δρόμο” πηγαίνοντας από μονόδρομο!

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα κινητού τηλεφώνου και αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Ο ήχος του βίντεο αφαιρέθηκε για ευνόητους λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί πως προφανώς και δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού το άτομο που βιντεοσκόπησε το πρωτοφανές περιστατικό δείχνει να περιμένει αυτή την ενέργεια από τον οδηγό του ΚΤΕΛ, αφού όπως θα δείτε πρώτα μας δείχνει το ειδικό σήμα που υποχρεώνει σε κυκλική πορεία και μετά εστιάζει στο αστικό λεωφορείο που έρχεται. Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι πως ο οδηγός ανάβει και… φλας για να επιλέξει την απαγορευμένη διαδρομή!

Το ποιός έδωσε το δικαίωμα στον οδηγό που εκείνη τη στιγμή μεταφέρει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια και για ποιό λόγο, είναι κάτι που αναμένεται να εξηγηθεί από τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ.

Δείτε το βίντεο:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις