ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με αντίπαλο τον Χολαργό η ΑΕΛ

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας σήμερα για το αυριανό, εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Χολαργού, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η αποστολή της ΑΕΛ αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την Αττική, με όλους τους παίκτες να είναι στη διάθεση του προπονητή μας, Αβραάμ Παπαδόπουλου, συμπεριλαμβανομένου και του Σάκη Κουτίνα, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο.

O Χολαργός προέρχεται από ήττα πάντως στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (84-70 εκτός έδρας από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης).

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επισημαίνει για την αυριανή αναμέτρηση: «Πρόκειται για πολύ δύσκολο, απαιτητικό παιχνίδι. Ο Χολαργός έχει πολλούς έμπειρους παίκτες, οι οποίοι με ατομικές ενέργειες μπορούν να δημιουργησουν πολλά προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Για να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και προσηλωμένοι από την αρχή του αγώνα και σε κάθε στιγμή του στην προσπάθεια που θα καταβάλλουμε. Έτσι, θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο και τη στρατηγική μας ώστε να μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο παίκτης της ομάδας μας, Μιχάλης Πολίτης: «Πρόκειται για μία ποιοτική ομάδα, έμπειρη με πολύ ταλέντο. Διαθέτει παίκτες που έχουν εμπειρία από τις μεγάλες κατηγορίες και όλοι τους ξέρουν την Α2 Εθνική πάρα πολύ καλά. Και αυτοί είναι οι παραπάνω λόγοι που εμείς θα πρέπει να είμαστε όλοι μας απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να εφαρμόσουμε αυτά που δουλεύαμε όλη την εβδομάδα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live stream, και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε στο παρακάτω link:

πολιτης.jpg
πολιτης.jpg

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις