ΕΛΛΑΔΑ

«Η αστυνομία ξέρει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω, ψάχνει το πού»

Σίγουρη ότι οι Βρετανοί αστυνομικοί γνωρίζουν ότι ο μικρός Μπεν Νίνταμ τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στην Κω το 1991, θάφτηκε στο νησί των Δωδεκανήσων αλλά δεν ξέρουν πού, εμφανίστηκε η γιαγιά του μικρού αγοριού.

Μιλώντας στη Daily Mirror η Κριστίν Νίνταμ μοιράζεται τον τρόμο της ότι η ιστορία δεν θα έχει καλό τέλος.

«Έγω τώρα ένα πολύ μεγάλο φόβο. Είναι σαν η αστυνομία να γνωρίζει ότι ο Μπεν θάφτηκε στην Κω αλλά δεν ξέρουν πού. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μόλις τον βρουν. Αλλά δεν θα είναι μια ιστορία με χαρούμενο τέλος» λέει η κυρία Νίνταμ.

Περιγράφοντας τις στιγμές που οι αστυνομικοί του Νότιου Γιορκσάιρ ενημέρωσαν την οικογένεια για τις νέες πληροφορίες λέει: Μας ήρθε ξαφνικά. Το έκαναν όσο πιο λεπτεπίλεπτα μπορούσαν.

Στην ίδια συνέντευξη η 64χρονη θυμήθηκε τη στιγμή που είπε στην κόρη της ότι έχασε το παιδί.

«Έχασα τον Μπεν. Τον έχασα» είπε το πρωινό της 24ης Ιουλίου 1991 η Κριστίν Νίνταμ στην κόρη της Κέρι. «Μαμά δεν έχει χαθεί. Μην ανησυχείς θα τον βρούμε» της απάντησε τότε η μητέρα του μικρού αγοριού.

Όσο όμως περνούσαν οι ώρες ο φόβος και η αγωνία μεγάλωνε. «Ήμασταν πλήρως μουδιασμένοι από τον απίστευτο τρόμο» θυμάται η γιαγιά του Μπεν.

Η ίδια κατέρρευσε όταν λίγες ημέρες αργότερα είδε τους αστυνομικούς να ψάχνουν ένα σωρό από χώμα. «Τους φώναξα “βρείτε τον σας παρακαλώ” και λιποθύμησα».

Η μοναδική στιγμή που η γιαγιά του μικρού Μπεν χαμογελά είναι όταν θυμάται τη στιγμή που γεννήθηκε. «Ήμουν εκεί. Ηταν εκστατική εμπειρία. Ήταν απλά τόσο τέλεια. Κλαίγαμε όλοι από τη χαρά μας».

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις