ΕΛΛΑΔΑ

Ανήλικοι διέρρηξαν νηπιαγωγείο

Μια συμμορία ανήλικων παιδιών με επικεφαλής έναν 21χρονο ήταν οι δράστες της διάρρηξης που έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ένα νηπιαγωγείο στην Ορεστιάδα, απ’ όπου έκαναν φτερά 60 ευρώ και μία ηλεκτρονική συσκευή!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν τον ενήλικο αρχηγό και τους συνεργούς του ηλικίας 17, 17, 17, 15 και 15 χρόνων και βρήκαν την κλεμμένη συσκευή στην κατοχή του ενός 15χρονου. Το περίεργο είναι ότι όλοι οι πιτσιρικάδες είναι σεσημασμένοι, καθώς έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές, ο αρχηγός τους όμως ήταν… «καθαρός»!

Σε βάρος των έξι μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι γονείς των πέντε ανηλίκων κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

*** Περίεργη κλοπή χωρίς ίχνη παραβίασης, έγινε στο σπίτι ενός 61χρονου στην Πάτρα το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, άγνωστος του έκλεψε 12.900 ευρώ από ένα τσαντάκι! Οι αστυνομικοί διερευνούν την υπόθεση και σχημάτισαν δικογραφία κατ’ αγνώστων για κλοπή.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις