ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία- Βελτίωση από το απόγευμα

Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν και σήμερα στη Θεσσαλία με τον υδράργυρο να επιμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Βελτίωση από το απόγευμα

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα τοπικά 5 και στην κεντρική Μακεδονία 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 12 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μεγίστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση των φαινομένων από το απόγευμα.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα το πρωί στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 18 έως 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και γρήγορη εξασθένηση. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς με την ιδία ένταση.Θερμοκρασια: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα.Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Πέμπτη 13-10-2016

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στο ανατολικόΑιγαίο τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή πτώση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις