ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πνίγηκε σε δεξαμενή με μούστο 34χρονος

Τραγική κατάληξη για έναν 34χρονο Αλβανικής υπηκοότητας εργαζόμενο σε σπίτι Αθηναίου στις Σταγιάτες, η προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μια μεγάλη δεξαμενή σε μικρότερη, καθώς, ανοίγοντας το καπάκι της πάνω πλευράς για να τρέξει από την κάνουλα, ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Ο άτυχος αλλοδαπός εργαζόταν ως επιστάτης σε σπίτι Αθηναίου, στις Σταγιάτες και νωρίς σήμερα το απόγευμα, στην προσπάθειά του να μεταγγίσει μούστο από μεγάλη κυλινδρική δεξαμενή ύψους 3 μέτρων και χωρητικότητας ενός τόνου, διαπίστωσε ότι δεν έβγαινε η κατάλληλη ποσότητα.
Τότε ο άνδρας ανέβηκε στην πάνω πλευρά της δεξαμενής για να ανοίξει το καπάκι, αλλά φαίνεται ότι ζαλίστηκε από τις αναθυμιάσεις και έπεσε μέσα στη δεξαμενή που έχει στόμιο διαμέτρου 60 εκατοστών περίπου.

Ένας νεαρός αντιλήφθηκε μετά από λίγη ώρα τι είχε συμβεί και, μετά από ανεπιτυχή προσπάθεια να βγάλει τον 34χρονο στον καθαρό αέρα, έριξε τη δεξαμενή στο έδαφος και στη συνέχεια τον ανέσυρε, αλλά ήταν αργά, καθώς ο άνδρες είχε πνιγεί.
Η Πυροσβεστική δέχτηκε κλήση στις 16.45 για εγκλωβισμό αλλοδαπού σε δεξαμενή κρασιού και επί τόπου πήγαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες, που όμως δεν χρειάστηκε ένα επέμβουν, γιατί τον αλλοδαπό είχε ανασύρει ο νεαρός που προσέτρεξε για βοήθεια.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι ανάλογη τραγωδία με δύο νεκρούς είχε σημειωθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, στην προσπάθεια καθαρισμού δεξαμενής ελαιοτριβείου στον Πτελεό, με θύματα τον 60χρονο ιδιοκτήτη Μιχάλη Σιαμανίκο και έναν 50χρονο εργάτη Βουλγαρικής καταγωγής.

magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις