Μουσουλμάνος βίασε την κόρη του επειδή ήταν πολύ «δυτική»!

Δημοσιεύθηκε στις: 12 Οκτωβρίου 2016, 15:05

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας πατέρας βίασε τη κόρη του επειδή είχε γίνει «πολύ δυτική». Συνέβη στη μικρή ιστορική πόλη του Φρέντρικσταντ, της Νορβηγίας, κοντά στα σύνορα με τη Σουηδία.
Ο 40χρονος μουσουλμάνος συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό και αιμομιξία. Η ίδια η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι, ο πατέρας της την βίασε για τιμωρία. Η οικογένεια, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, δεν έχει ευρωπαϊκή καταγωγή.
Ο δικηγόρος της κοπέλας είπε ότι ο πατέρας ήταν έξαλλος που η κόρη του δεν ακολουθεί τον ισλαμικό τρόπο ζωής.
Μετά την επίθεση η 20χρονη κοπέλα βγήκε τρέχοντας από το σπίτι και «έπεσε» πάνω σε έναν ταχυδρόμο, ο οποίος με τη σειρά του πήγε και κατήγγειλε τον πατέρα στην Αστυνομία.
Μάλιστα, ο πατέρας δήλωσε έκπληκτος με τα αποτελέσματα του τεστ DNA που του έκανε η Αστυνομία, καθώς και ότι δυσκολεύεται να κατανοήσει γιατί κατηγορείται για βιασμό.
Οι εξετάσεις που έγιναν ταυτοποίησαν το DNA της κοπέλας στο εσώρουχο του πατέρα, καθώς και στο σώμα του.
Ο ίδιος στη συνέχεια προσπάθησε να πείσει τις Αρχές ότι το περιστατικό ήταν προσχεδιασμένο από την κόρη του και αιτιολόγησε το DNA του πάνω της επειδή κάθισε στο κρεβάτι της.
Ο 40χρονος βρίσκεται υπό κράτηση εδώ και ένα μήνα, ενώ η νεαρή νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική, καθώς υπάρχουν φόβοι για αυτοτραυματισμό της.

ethnos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ