ΛΑΡΙΣΑ

Συλλαλητήριο της Επιτροπής Ειρήνης στη Κεντρική Πλατεία

Συλλαλητήριο , τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη, στις 7.00 μ.μ., στη Κεντρική Πλατεία της Λάρισας πραγματοποιεί Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Γραμματεία Λάρισας καταγγέλλει και καταδικάζει την αντιλαϊκή επίθεση στην εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα, που πάει χέρι – χέρι με την όλο και πιο βαθιά εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια. Είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος της αντιλαϊκής πολιτικής.
Ενώνουμε και εμείς τη δική μας φωνή, προσθέτουμε τη δική μας δύναμη στην πάλη με το σχέδιο νόμου των συνδικαλιστικών οργανώσεων που συντονίζουν τη δράση τους, διεκδικώντας με ανυποχώρητο αγώνα την κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας.
Καλούμε τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος να κάνουν δική τους υπόθεση την επιτυχία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, με τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο , τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη, στις 7.00 μ.μ., στη Κεντρική Πλατεία της Λάρισας
Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει!»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις