ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτότυποι αγώνες σκυταλοδρομίας στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας

H Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λάρισας, ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Λάρισας σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο «ΕΡΜΗΣ 1877» θα διοργανώσουν τους φιλανθρωπικούς ομαδικούς αγώνες σκυταλοδρομίας κοινωνικού χαρακτήρα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα αγωνιστικού χαρακτήρα 10 χιλιομέτρων, καθώς και παιδικών σκυταλοδρομιών 4×50μ, 4×100μ. με την επωνυμία: “Λάρισα Βίκος Street Relays 2016”, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου από τις 11 έως τις 13:00 στην κεντρική Πλατεία της Λάρισας.

Η διαδρομή θα είναι στους κεντρικούς δρόμους  της πόλης. Οι αγώνες που διεξάγονται για πρώτη φορά στη Λάρισα έχουν αποκλειστικά κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς όλοι όσοι θα συμμετέχουν στην εντυπωσιακή αυτή αθλητική γιορτή, θα στηρίξουν το «Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Λάρισας».

Τα Street Relays Gr, είναι μία νέα πρωτοποριακή σειρά αγώνων σκυταλοδρομιών δρόμου, που απευθύνονται σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης και για πρώτη φορά ταυτίζονται και συνυπάρχουν αρμονικά ο αγωνιστικός και ο μαζικός αθλητισμός.

Στην συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας οι συνδιοργανωτές ανέφεραν τα εξής:

Θανάσης Παιδής – Αντιπεριφερειάρχης: «Άλλη μια μεγάλη αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Την Κυριακή 16/10/2016 στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας θα γίνουν οι αγώνες Βίκος street relays, οι οποίοι είναι αγώνες δρόμου σκυτάλης. Το σύνθημα των αγώνων είναι ότι μόνος μπορείς να πας πιο γρήγορα αλλά όλοι μαζί μπορούμε να πάμε πιο μακριά. Είναι αγώνες που προάγουν την συνεργασία άλλα και την αλληλεγγύη καθώς από τους αγώνες θα ενισχυθεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με ειδικές ανάγκες. Στις 16 Οκτωβρίου λοιπόν συμμετέχουμε όλοι σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και δίνουμε ένα μήνυμα συνεργασίας και αλληλεγγύης».

Ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος σημείωσε ότι ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας πρόκειται να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να γίνουν οι αγώνες και παράλληλα για να στηρίξουν τον  Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Λάρισας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων Αναστάσιος Παπαναστασουλης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον περιφερειάρχη κ. Αγοραστό για την ουσιαστική στήριξη στο σύλλογο και κάλεσε τους Λαρισαίους και όχι μόνο να συμμετέχουν μαζικά στους αγώνες.

Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασίλης Αναγνωστοπουλος, ο πρόεδρος των μαραθωνοδρόμων κ. Απόστολος Γούλας , και η διατροφολόγος κα Μαρια Δημοπουλου.

Οι εγγραφές γίνονται στο δημαρχείο της Λάρισας καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι και από τις 4 έως της 8 το απόγευμα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 14/10/2016.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις