ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προετοιμασία για την 2η αγωνιστική

Το ξεκίνημα με το δεξί και η ανταπόκριση των παικτών στις δύσκολες στιγμές είναι τα κέρδη που κρατά η ομάδα μας από τη νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Πλέον το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες προετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Χολαργού.

Για το παιχνίδι με τον Αμύντα Δάφνης, ο Αποστόλης Τριανταφύλλου, άμεσος συνεργάτης του προπονητή της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλου, σημειώνει: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, και είναι λογικό που υπήρχε αρκετό άγχος λόγω πρεμιέρας. Αλλά τελικα πήραμε την νίκη η οποία θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Όμως, σύμφωνα με τον Αποστόλη Τριανταφύλλου, προέχει τώρα το παιχνίδι με τον Χολαργό: «Αφήνουμε πίσω μας την αναμέτρηση με τον Αμύντα. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το επόμενο μέσα στην έδρα του Χολαργού. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ομάδα με αρκετούς έμπειρους παίκτες, τόσο στην κατηγορία αυτή αλλά και απο την Α1. Εμείς από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά και αυτή την εβδομάδα για να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στο ματς με τον Αμύντα, αλλά και για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στον Χολαργό».

Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα μας δεν υπάρχουν, και σιγά σιγά μπαίνει σε ρυθμούς του κανονικού προπονητικού προγράμματος και ο Σάκης Κουτίνας, ξεπερνώντας τον τραυματισμό του στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις