ΕΛΛΑΔΑ

Ισόβια στον πατέρα της μικρής Αννυς και στον φίλο του Νικολάι για τη δολοφονία

Με την επιβολή της ποινής των ισοβίων στον πατέρα της Αννυς Σάββα και στον φίλο του Νικολάι έπεσε η αυλαία της δίκης για την αποτρόπαιη δολοφονία και τον τεμαχισμό του μικρού παιδιού.

Κατά συγχώνευση οι ποινές για τους δύο κατηγορούμενους Σάββα και Νικολάι έχουν ως εξής:

  • Για τον πατέρα της μικρής Άννυς, Σάββα: Ισόβια κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 3 ετη και 6 μήνες
  • Για τον φίλο του Νικολάι: ποινή ισόβιας κάθειρξης και ποινή φυλάκισης 3 ετων

Σε όλους τους κατηγορούμενους αποφασίστηκε η στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τους και οι δύο να απελαθούν απο τη χώρα για χρονικό διάστημα 10 έτων.

Τέλος, η έφεση κρίθηκε ότι δεν θα εχει ανασταλτικό αποτέλεσμα για τους δύο καταδικασθέντες για την ανθρωποκτονία. Αναφορικά με τη μητέρα της μικρής Άννυς, το δικαστήρο έκρινε η απόφαση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα με τους περιοριστικούς όρους της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Παράλληλα το δικαστήριο αποφάσισε τη διαβίβαση της δικογραφίας στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών προκειμένου να διερευνηθούν περαιτέρω τα αυτεπάγγελτα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλαβης και των βασανιστηρίων, μετά από καταγγελίες του Σάββα για βιαιοπραγίες σε βάρος του από αστυνομικούς.

Επίθεση της μάνας στον γιο της

Με την μητέρα του Σάββα να επιτίθεται στο γιο της έπεσε η αυλαία της δίκης των βασικών κατηγορουμένων για την δολοφονία και τον τεμαχισμό της μικρής Αννυς.

«Η θα πεις την αλήθεια ή θα την πω εγώ. Δεν ντρέπεσαι λίγο.. » είπε η μητέρα του, με εκείνον να της απαντά στα βουλγαρικά.

«Με τί το έκοψες; Με μαχαίρι μικρό; Μ…κα, μ…κα!».

«Ο γιος μου δεν είναι καλά…» είπε απευθυνόμενη στο δικαστήριο η μητέρα του Στανισλάβ, με τον πρόεδρο να της απαντά: «Η ακροαματική διαδικασία έχει λήξει. Δεν μπορείτε να μιλήσετε τώρα».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις