ΚΟΣΜΟΣ

Το κλάμα της τραγικής μητέρας του Μπεν στον «αέρα» -«Πλέον πιστεύω ότι είναι νεκρός»

Σε λυγμούς on air ξέσπασε η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, οι έρευνες για τον οποίο συνεχίζονται για τρίτη εβδομάδα στην Κω.

Εμφανιζόμενη στην εκπομπή «Good Morning Britain», η Κέρι Νίνταμ (από το Μπόντρουμ όπου βρίσκεται -απέναντι από την Κω) δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της την ώρα που μιλούσε για την απόγνωσή της τα τελευταία 25 χρόνια, μετά την εξαφάνιση του γιου της.

Σε μια άκρως συναισθηματική συνέντευξη, η κυρία Νίνταμ μίλησε για την ανάγκη της να πάρει απαντήσεις για το τι συνέβη στον μικρό γιο της, μόλις 21 μηνών την ημέρα της εξαφάνισής του.

Η ίδια και η οικογένειά της ήλπιζαν ότι ο Μπεν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανός, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, η τραγική μητέρα είπε πως δεν περιμένει πια να ακούσει καλά νέα.

«Θέλουμε απαντήσεις, είτε είναι καλές είτε είναι κακές», είπε. «Δυστυχώς, φαίνεται πως θα ακούσουμε κακά νέα. Πιστεύω ότι είμαστε κοντά στο να διαπιστώσουμε ότι είναι νεκρός», συμπλήρωσε, ξεσπώντας σε κλάματα. «Δεν μου αρέσει που το λέω, αλλά τουλάχιστον θα μάθουμε (σ.σ.: ότι δεν ζει πια), θα είναι το τέλος της ιστορίας και θα μπορεί να αναπαυθεί και εμείς να τον θυμόμαστε όπως ήταν».

«Δεν μπορούμε να ζήσουμε άλλα 25 χρόνια σαν και τα προηγούμενα. Οι γονείς μου κι εγώ δεν αντέχουμε άλλο. Είμαστε όλοι εξαιρετικά αγχωμένοι και κουρασμένοι», τόνισε. «Προσπαθούμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι γίνεται. Οι αστυνομικοί συνέχεια μας ενημερώνουν και κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο σκέφτομαι “θα είναι τώρα τα άσχημα νέα;”».

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οσο για τις έρευνες στην Κω, χθες έγινε αναπαράσταση του πιθανού τρόπου με τον οποίο εξαφανίστηκε ο μικρός Μπεν. Οι Βρετανοί χρησιμοποίησαν μια μπουλντόζα όμοια με εκείνη που χειριζόταν ο Ντίνος Μπάρκας, όταν το αγόρι εξαφανίστηκε πριν 25 χρόνια.

«Καθώς το παρακολουθούσα, συνειδητοποίησα το τεράστιο μέγεθος και τη δύναμη του οχήματος. Και μπορεί να κινηθεί με εκπληκτικά μεγάλη ταχύτητα» αναφέρει ο ανταποκριτής της «Mirror» που ήταν παρόν στην αναπαράσταση και συμπληρώνει: «Με έκανε να σκεφτώ πως αν ο μικρός Μπεν περιπλανιόταν πίσω από το μηχάνημα τη μοιραία μέσα, ο Ντίνος Μπάρκας δεν θα μπορούσε ποτέ να είχε καταλάβει πως  το παιδί ήταν εκεί. Η καμπίνα είναι τόσο ψηλά που είναι πιθανό πως δεν κατάλαβε πως είχε χτυπήσει και συνθλίψει το παιδί».

Οι Βρετανοί ερευνητές αποφάσισαν την παράταση της παραμονής τους στο νησί και τη συνέχιση των ερευνών. «Το κάνουμε ώστε να είμαι σίγουρος πως κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας. Η ομάδα με στηρίζει 100% σε αυτή την απόφαση. Και κάθενας από αυτούς, περιλαμβανομένων και των εθελοντών, είναι σίγουροι για την απόφασή τους να μείνουν εδώ. Πρέπει να το κάνουμε», δήλωσε ο επικεφαλής Τζον Κάζινς.

Λίγο νωρίτερα ανακοίνωσαν ότι ανακαλύφθηκαν «60 αντικείμενα ενδιαφέροντος» τα οποία θα πάρουν μαζί τους στη Βρετανία για περαιτέρω ανάλυση.
Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις