ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο ΟΥΗΛ παρουσιάζεται το βιβλίο του Τάσου Αβραντίνη “ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ή μια γάτα που γαβγίζει»

Η Σχολή Καραβάνα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, πραγματοποιούν την παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Αβραντίνη: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ή μια γάτα που γαβγίζει». Ο κ. Αβραντίνης είναι δικηγόρος κι έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων επί δημαρχίας Γιώργου Καμίνη. Πρόσφατα, εξελέγη αντιπρόεδρος του κόμματος ΔΡΑΣΗ κι έχει εδώ και χρόνια ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της Παιδείας.

Το βιβλίο θα προλογίσουν ο ομότιμος καθηγητής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκος Βερέμης, ο ομότιμος καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Μπήτρος και ο καθηγητής Βιολογίας της Σχολής Καραβάνα, διδάκτωρ Γενετικής κ. Γιώργος Καραβάνας.

Θα ακολουθήσει σύντομη τοποθέτηση από τον συγγραφέα του βιβλίου.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με το πάνελ των ομιλητών, σε μια συζήτηση που θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του  ΟΥΗΛ με ώρα έναρξης τις 7 και μισή μ.μ. και ώρα λήξης τις 10 μ.μ.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του θεάτρου, θα λειτουργεί έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης με θέμα: «Απελευθέρωση της Λάρισας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις