«Ψήνεται» η σύνδεση Νέοι Πόροι -Καστρί Λουτρό που θα γλιτώσει από τα διόδια όσους πάνε για Πλαταμώνα

Δημοσιεύθηκε στις: 9 Οκτωβρίου 2016, 08:58

Επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και Προέδρος της ΕΝΠΕ, κ. Κώστας Αγοραστός και ο Δημάρχος Τεμπών, κ. Κώστας Κολλάτος, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, στην έδρα της Π.Ε.Πιερίας.

Επίκεντρο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και Προέδρου της ΕΝΠΕ, κ.Κώστα Αγοραστού, της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κας Σοφίας Μαυρίδου, του Δημάρχου Τεμπών, κ. Κώστα Κολλάτου, του Αντιδημάρχου Δήμου Δίου – Ολύμπου, κ. Γεώργιου Ζτάνη και του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Δίου – Ολύμπου κ. Θεόδωρου Σιώκα (λόγω απουσίας του Δημάρχου Δήμου Δίου – Ολύμπου, κ. Κώστα Δημόπουλου, στην Αθήνα για ανειλημμένες υπηρεσιακές υποχρεώσεις), του Επιστημονικού Συνεργάτη της Π.Ε.Πιερίας, κ. Δημήτρη Ρουκά και Προϊστάμενων της Π.Ε.Πιερίας, ήταν η υλοποίηση δράσεων του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξης σε όμορες περιοχές των δύο Περιφερειών.

Πιο συγκεκριμένα, από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας συζητήθηκε η δυνατότητα υλοποίησης των όλων απαραίτητων προκαταρκτικών ενεργειών που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου, για το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου – Ολύμπου, για την σύνδεση της περιοχής «Καστρί Λουτρό» της ΠΕ Λάρισας με τον οικισμό των Νέων Πόρων της ΠΕ Πιερίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ