ΛΑΡΙΣΑ

Πανθεσσαλική Συνδιάσκεψη Στελεχών του Ποταμιού

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε πανθεσσαλική σύσκεψη των στελεχών του Ποταμιού παρουσία του Οργανωτικού Γραμματέα Παντελή Αβραμίδη. Στη σύσκεψη μετείχαν ο βουλευτής Λάρισας κ. Κώστας Μπαργιώτας, ο υπεύθυνος του τομέα Οικονομίας, Ανάπτυξης, Βιομηχανίας και Ανταγωνισμού, Απόστολος Παπαδούλης, ο Συντονιστής της περιφέρειας Θεσσαλίας, οι Γραμματείς των Τ.Ο. Λάρισας, Βόλου, Τρικάλων και Καρδίτσας, στελέχη της Μεγάλης Συνάντησης των Αντιπροσώπων καθώς και μέλη και φίλοι του Ποταμιού. Αντικείμενο της συνδιάσκεψης ήταν οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς καθώς και η στρατηγική του κινήματος μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις. Συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούν οργανωτικά και πολιτικά ζητήματα του Ποταμιού και αναζητήθηκαν οι βέλτιστες λύσεις, ώστε η γενικότερη αποδοχή του κινήματος να αποτυπωθεί και εκλογικά όποτε και αν στηθούν οι κάλπες. Η γενικότερη εικόνα και τα συμπεράσματα που προέκυψαν ήταν ενθαρρυντικά καθώς η συνεχής παραγωγή θέσεων και προτάσεων του Ποταμιού, αλλά και η τεκμηριωμένη καταγραφή και παρουσίαση στοιχείων που καταδεικνύουν την πλήρη αποτυχία της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι ενδεικτικά της καλής λειτουργίας των ομάδων εργασίας του Κινήματος.

Καταληκτικό συμπέρασμα είναι ότι το Ποτάμι θα συνεχίσει αταλάντευτα να απέχει από επικοινωνιακές κινήσεις παλαιοκομματικού τύπου που έχουν πρόσκαιρα δημοσκοπικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα να καταθέτει στο δημόσιο λόγο τεκμηριωμένες θέσεις, ιδέες και προτάσεις που χωρίς να απαιτούν παραπάνω δαπάνες ή φόρους μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την καθημερινότητα των πολιτών, την αποτελεσματικότητα του Δημοσίου και την ανταγωνιστικότητα του Ιδιωτικού Τομέα, απαλλάσσοντας τον από αδικαιολόγητες εισφορές και περιττά βάρη.

Το Ποτάμι πιστεύει στους πολίτες και αυτό μεταφράζεται ότι πιστεύει στο λογικό τους. Επενδύει στα επιχειρήματα και όχι στα ψεύδη. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε, για να αλλάξει την Πολιτική και όχι για να γίνει μέρος της.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις