ΕΛΛΑΔΑ

Νεαροί έκλεβαν μοτοποδήλατα και άλλαζαν τα στοιχεία τους

Οι επιβάτες ηλικίας 19 και 17 χρόνων δεν συνελήφθησαν, καθώς είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο στις 19 Σεπτεμβρίου και το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο

Ο προληπτικός έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων σε δυο νεαρούς Έλληνες στην Αλεξανδρούπολη, αποκάλυψε ότι το μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν ήταν κλεμμένο και έφερε πινακίδα κυκλοφορίας άλλου, ενώ οι δράστες είχαν παραποιήσει και τον αριθμό πλαισίου!

Οι επιβάτες ηλικίας 19 και 17 χρόνων δεν συνελήφθησαν, καθώς είχαν κλέψει το μοτοποδήλατο στις 19 Σεπτεμβρίου και το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή οχήματος και διαβιβάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ το δίκυκλο και η πινακίδα κυκλοφορίας αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

*** Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και ένας 18χρονος Έλληνας, ο οποίος εντοπίστηκε από τους άνδρες της Τροχαίας στην Ορεστιάδα να οδηγεί μοτοποδήλατο που είχε κλαπεί τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου από ένα χωριό της περιοχής, στο οποίο όμως είχε τοποθετήσει κινητήρα που είχε κλέψει από άλλο μοτοποδήλατο! Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Διδυμοτείχου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του δράστη και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις