ΛΑΡΙΣΑ

Εκλογές και μαθηματικός διαγωνισμός

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής και νέου Εποπτικού Συμβουλίου στο Παράρτημα Λάρισας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας. Η εκλογική διαδικασία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Σωματείου (Λαπιθών 6, 2ος όροφος) μεταξύ 16.00 – 19.00.

Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του Παραρτήματος που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έχει αποστείλει η κεντρική διοίκηση της Εταιρείας προς το τοπικό Παράρτημα. Σύμφωνα με το καταστατικό, πέραν της αυτοπρόσωπης παρουσίας στις εκλογές, υπάρχει και η δυνατότητα της επιστολικής ψήφου (επιστολή Poste Restante στο Κεντρικό Ταχυδρομείο Λάρισας “Για το Παράρτημα Λάρισας της ΕΜΕ”) που θα έχει παραληφθεί το αργότερο έως την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου ώρα 13.00. Ειδική για το σκοπό αυτό Επιτροπή έχει συσταθεί από το Παράρτημα της ΕΜΕ Λάρισας.

Και επίσης στις 10:00 αρχίζουν υπό την αιγίδα του Παραρτήματος με την ευγενική υποστήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας ειδικά τμήματα προετοιμασίας για τους μαθητές Β’, Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου που θα λάβουν μέρος στους καθιερωμένους πανελλήνιους διαγωνισμούς της ΕΜΕ, με πρώτο στάδιο το διαγωνισμό “Θαλής” στις 12 Νοεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση emelarissas@gmail.com γνωστοποιώντας το Ονοματεπώνυμό τους, την Τάξη, το Σχολείο τους και την επίδοσή τους το προηγούμενο σχολικό έτος στο μάθημα των Μαθηματικών έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου και ώρα 23.00

Η Διοικούσα Επιτροπή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους συναδέλφους Μαθηματικούς που αφιλοκερδώς σε καθαρά εθελοντική βάση θα διδάξουν στα τμήματα αυτά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει επίσης και προς το διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Λάρισας κ. Αλέξη Καλέση για την εξαιρετικά ενθαρρυντική ανταπόκρισή του στο αίτημα στέγασης των τμημάτων προπαρασκευής, αλλά και για τη γενικότερη στενή και εποικοδομητική του συνεργασία με το Παράρτημα τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις