ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελέας: Σάββας & Νικολάι τεμάχισαν μαζί την Αννυ

«Ο Σάββας και ο Νικολάι δολοφόνησαν και τεμάχισαν από κοινού την Άννυ σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο τεμαχισμός έγινε, όχι γιατί ήθελαν να εξαφανίσουν το πτώμα της μικρής, αλλά για να εξαφανίσουν το πως εκείνη πέθανε. Τι έγινε εκείνο το βράδυ στο διαμέρισμα – σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα μόνο εκείνοι ξέρουν. Είναι ένα φρικιαστικό έγκλημα, μοναδικό ίσως στα παγκόσμια χρονικά… Κάτι αντίστοιχο με τεμαχισμό μπορώ να φανταστώ μόνο με την περίπτωση Φραντζή».

Η Μαρία Δημητριάδου, εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η φρικτή υπόθεση δολοφονίας και τεμαχισμού της Άννυ, ζήτησε στην αγόρευσή της να κηρυχθούν ένοχοι χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως κατηγορούνται, ο πατέρας της 4χρονης, Στανισλάβ Μπακατσίεβ (Σάββας) και ο φίλος του Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι).

«Ο Σάββας έκοβε και ο Νικολάι πετούσε τα μέλη του παιδιού, έκαναν ότι έκαναν με νηφαλιότητα». Για τον πατέρα είπε: «Είναι αμετανόητος, το μόνο που τον νοιάζει είναι να φύγει από πάνω του το κακούργημα της ανθρωποκτονίας και να μείνει το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού που προβλέπει μόνο δυο χρόνια ποινή φυλάκισης».

Οι δυο κατηγορούμενοι σύμφωνα με την κατηγορία, το Πάσχα του 2015 μέσα στο σπίτι του πρώτου στη Μιχαήλ Βόδα, σκότωσαν και τεμάχισαν την 4χρονη Άννυ και μετά έβρασαν τα μέλη της και τα πέταξαν στα σκουπίδια!. Αν η πρόταση της εισαγγελέως γίνει δεκτή από τους δικαστές και τους ενόρκους, τότε στους δυο κατηγορούμενους το δικαστήριο θα επιβάλει ισόβια. «Από τις έρευνες διαπιστώθηκε αίμα στο σπίτι. Ο Σάββας αρνείται τα πάντα αρχικά. Λίγο μετά ομολογεί όμως ότι το αίμα στο σπίτι προέρχεται από τον τεμαχισμό του παιδιού του, το οποίο όπως λέει είχε βρει πρώτα νεκρό». «Οι περιγραφές του για τον τεμαχισμό της κόρης του, ξεπερνούν τα όρια της βαρβαρότητας» είπε η εισαγγελέας.

thetoc.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις