ΕΛΛΑΔΑ

Τύλιξαν σε χαλί τον νεκρό πατέρα τους και το έκλεψαν Ρομά!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Β. Ελλάδας, όταν αθίγγανοι έκλεψαν χαλί το οποίο είχε μέσα έναν νεκρό άνδρα!

Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr στις αρχές του καλοκαιριού ένας ηλικιωμένος άνδρας που κατάγονταν από χωριό της Β.Ηπείρου απεβίωσε στο σπίτι του στο Περιστέρι Αττικής.

Τα παιδιά του δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να ζητήσουν από γραφείο τελετών να μεταφέρει με νεκροφόρα τον πατέρα τους στο χωριό του στην Αλβανία και έτσι αποφάσισαν να τον μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους. Επειδή όμως η μεταφορά του νεκρού δεν μπορούσε να γίνει στα καθίσματα, αποφάσισαν να τον τυλίξουν σε ένα χαλί, να τον τοποθετήσουν στη σχάρα του αυτοκινήτου και να πάνε να τον κηδέψουν.

Κατά τη διάρκεια του πολύωρου ταξιδιού, σταμάτησαν στην Κακαβιά προκειμένου να ξεκουραστούν για λίγες ώρες μέχρι να ξημερώσει ,όμως τους πήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησαν διαπίστωσαν ότι το χαλί με τον νεκρό είχε κάνει φτερά!

Αφού έψαξαν στις γύρω περιοχές εντόπισαν το χαλί ανοιχτό κοντά σε ένα ρέμα με τον νεκρό πατέρα τους επάνω.

Τελικά από έρευνα που έκαναν, αποδείχτηκε ότι το χαλί έκλεψαν αθίγγανοι της περιοχής, οι οποίοι όταν το άνοιξαν και είδαν τον νεκρό, το έβαλαν στα πόδια!

epirus-tv-news.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις