ΕΛΛΑΔΑ

Καμαριέρα ξάφριζε τα δωμάτια ξενοδοχείου

Για τα καλά… «ξεσκόνιζε» τα δωμάτια του ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν ως καμαριέρα σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου μια 49χρονη Ρουμάνα, η οποία έγινε αντιληπτή από τους ενοίκους τη στιγμή που ξάφριζε τα πράγματά τους και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας!

Στην προανάκριση που ακολούθησε, η «μακρυχέρα» καμαριέρα ομολόγησε ότι και στις 28 Μαΐου είχε κλέψει 200 ευρώ από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν δύο Γερμανίδες τουρίστριες. Η 49χρονη παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενη για κλοπή, αλλά οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες.

*** Την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν έκλεβε και μια 44χρονη που συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Όπως αποδείχθηκε, από το περασμένο Σάββατο ως την Τρίτη «βούτηξε» τμηματικά από το κατάστημα στο οποίο εργαζόταν διάφορα ποσά, μέρος των οποίων βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις