ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φανέλα….. με πολλές υποσχέσεις!

Σε μία λιτή και όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο γνωστό  cafe-bar «ΟΞΥΓΟΝΟ» την Δευτέρα το βράδυ, η Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου  της ΑΕΛ παρουσίασε την επίσημη φανέλα της για την αγωνιστική περίοδο  2016-17.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι χορηγοί της ομάδας, μέλη του Δ.Σ. της  ΑΕΛ , τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής, η πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. της  πόλης, ενώ τον Δήμο Λαρισαίων εκπροσώπησε ο εντεταλμένος Δημοτικός  σύμβουλος πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων κος  Μιχαήλ Αναστασίου.

fanela_ael1

Την παρουσίαση πραγματοποίησε με πολύ μεγάλη επιτυχία η συγγραφέας και  αθλήτρια σκοποβολής Άννα Κορτέση η οποία εντυπωσίασε όχι μόνο με την  εμφάνισή της αλλά και με την όλη της σκηνική παρουσία παρότι «πρωτάρα»  στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Στην συμπαρουσίαση βοήθησε ο  δημοσιογράφος κος Φώτης Βακιρτζηδέλης μετά από πρόσκληση της κεντρικής  παρουσιάστριας.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου ο οποίος  καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και ευχαρίστησε τους ανθρώπους που  αποφάσισαν να στηρίξουν την Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου την φετινή  χρονιά, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι τοπικές επιχειρήσεις να  αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και να βοηθάνε  οικονομικά.
Στην συνέχεια ο λόγος δόθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο κο Αναστασίου ο  οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας για την  πορεία τους, υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι δίπλα στην  ομάδα και θα βοηθάει όποτε και σε ότι χρειαστεί.

fanela_ael

Στο βασικό μέρος της εκδήλωσης οι περσινοί αρχηγοί της ομάδας, Δήμητρα  Ρήγα, Μαρία Χριστοφορίδη, Φαίδρα Λόγου και Παναγιώτα Σωτηριάδη  ανέβηκαν στην σκηνή που είχε στηθεί με φόντο τις νέες εμφανίσεις και  παρουσίασαν στους δημοσιογράφους τις φανέλες αλλά και τις διαφημίσεις  των χορηγών της φανέλας.
Εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα η πρώτη αρχηγός Δήμητρα Ρήγα  ευχαρίστησε όλους όσους βοηθάνε την ομάδα και ζήτησε ακόμα μεγαλύτερη  υποστήριξη από όλους τους φίλους της ομάδας για να μπορέσουν να  συνεχίσουν να ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας και να πραγματοποιούν με  την ΑΕΛ ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στην συνέχεια αθλήτριες και μέλη της ομάδας παρέδωσαν τιμητικά σε  όλους τους χορηγούς από μία επίσημη φανέλα ως ελάχιστο δείγμα  ευγνωμοσύνης για την βοήθεια που προσέφεραν.
Πρώτος την φανέλα παρέλαβε ο για τα «ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ», τον βασικό  χορηγό της ομάδας, ο ίδιος ο κος Ζήσης Τσουμάνης ο οποίος με πολυ  σεμνότητα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΛ, χωρίς να θέλει να κάνει  κάποιες ιδιαίτερες δηλώσεις.
Για την εταιρεία τέντες «TFT Φιλιππίδης», την φανέλα παρέλαβε ο κύριος  Τάσος Φιλιππίδης από την αρχηγό Δήμητρα Ρήγα, για τα «Beauty Stores  Girls» ο κος Αντωνίου Φάνης και για το «ΟΞΥΓΟΝΟ» ο κος Θάνος  Γκουντουράς.
Ενώ για τις εταιρείες Ζαχαροπλαστείο «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ», Ψαροταβέρνα «Η  Κυματολήγη» τις φανέλες παρέλαβαν εκπρόσωποι των εταιριών.
Τέλος σε μια ειδική βράβευση η ΑΕΛ παρέδωσε μια φανέλα της ομάδας στον  κο Τσουτσουκα Αχιλλέα, εκπρόσωπο της εταιρίας «EXALCO», η οποία  αθόρυβα και οπότε αυτό έχει χρειαστεί, έχει βοηθήσει την ομάδα.

Η ΑΕΛ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην παρουσίαση της φανέλας  και ειδικά την ιδιοκτησία του cafe-bar «ΟΞΥΓΟΝΟ» για την φιλοξενία  τους όπως και για ακόμα μία φορά όλες τις εταιρίες-χορηγούς που  επέλεξαν την Γυναικεία ομάδα για να διαφημιστούνε και ταυτόχρονα να  βοηθήσουνε την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.
Θα ήτανε όμως μεγάλη παράλειψη και αδικία εάν δεν ευχαριστούσαμε και  όλους τους υπόλοιπους μικρότερους χορηγούς, υποστηρικτές αλλά και  απλούς φίλους της ομάδας, οι οποίοι βοηθάνε ο καθένας όπως μπορεί και  με τον τρόπο του.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις