ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

“Φρένο” στην υπερφορολόγηση του αγροτικού εισοδήματος υποσχέθηκε από τη Λάρισα ο Κασαπίδης

“Φρένο” στην υπερφορολόγηση και του αγροτικού εισοδήματος που επιχειρείται από την τωρινή κυβέρνηση, φιλοδοξεί να βάλει η Νέα Δημοκρατία σύμφωνα με τον τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος σήμερα ολοκλήρωσε διήμερη περιοδεία στο νομό Λάρισας.

Ο κ. Κασαπίδης στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής του κόμματος, τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία έχει καταρτίσει έναν οδικό χάρτη μέσα από την ελάφρυνση φόρων, ασφαλιστικών εισφορών αλλά και του κόστους παραγωγής ώστε να αποτελέσει “ανάσα” για τους αγρότες.

Παράλληλα, μίλησε για έναν διάλογο που έχει ως στόχο τη δημιουργία μίας νέας σχέσης εμπιστοσύνης με τους αγρότες.

Έκανε λόγο επίσης για την ανάγκη κατάρτισης ολοκληρωμένης πρότασης για την κατοχύρωση του επαγγέλματος του γεωργού που θα διασφαλίζει τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας ολοκληρωμένα και όχι μόνον στο θέμα των επιδοτήσεων.

agorastos-kasapidis

Ο κ. Κασαπίδης είχε επίσης από το πρωί συναντήσεις με διάφορους φορείς και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας. Μαζί του ήταν οι δύο τοπικοί βουλευτές κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας καθώς και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Καπετάνος.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις