ΛΑΡΙΣΑ

Διήμερη περιοδεία στη Λάρισα του τομεάρχη Αγροτικού της Ν.Δ. Γιώργου Κασαπίδη

Διήμερη περιοδεία στη Λάρισα θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο ο τομεάρχης Αγροτικού και βουλευτής Κοζάνης της Ν.Δ. Γιώργος Κασαπίδης.

Σε σχετική ανακοίνωση η νομαρχιακή επιτροπή Λάρισας του κόμματος σημειώνει τα εξής: “Η Νέα Δημοκρατία, πιστή στη δέσμευσή της να βρεθεί άμεσα δίπλα στον Έλληνα Αγρότη και Κτηνοτρόφο, ξεκινά απ΄ το νομό μας σειρά επαφών και συναντήσεων, πιστή στο συμβόλαιο Αλήθειας με το λαό που εξήγγειλε στη ΔΕΘ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κασαπίδης, βουλευτής Κοζάνης, με την ιδιότητα του Τομεάρχη Αγροτικού θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016.

Θα περιοδεύσει και στους 7 δήμους του νομού μας, θα επισκεφθεί τοπικές επιχειρήσεις, αγρούς και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα, θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με φορείς του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Τομέα.

Η συνάντηση αυτή, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο συμβολισμό τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Αφενώς μεν, η περιοδεία του αρμόδιου Τομεάρχη σηματοδοτεί το διαρκές και εντονότατο ενδιαφέρον της Νέας Δημοκρατίας για τον Έλληνα  αγρότη και κτηνοτρόφο, στέλνει δε το ξεκάθαρο μήνυμα πως η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο πλευρό του Αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου, συνδιαμορφώνοντας  μάλιστα το πρόγραμμα του εν λόγω τομέα. Αφετέρου, η έναρξη αυτής της περιοδείας από το νομό μας, αποδεικνύει έμπρακτα την δυναμική τόσο της Τοπικής Οργάνωσης, όσο και την εξέχουσα θέση που καταλαμβάνει ο νομός μας στα αγροτοκτηνοτροφικά ζητήματα.

Καλούμε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο να συμμετάσχει ενεργά στον ανοιχτό διάλογο που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία, με στόχο την άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και την εξεύρεση βιώσιμων λύσεων στον νευραλγικό αυτό τομέα.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις