ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

2ο Club Championship Tournament στη Λάρισα

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» με έδρα τη Λάρισα αποφασίζει τη διεξαγωγή του Ερασιτεχνικού Τουρνουά Αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδας «2ο Club Championship 2016» στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνα». Στόχος του τουρνουά είναι Club, Λέσχες Αντισφαίρισης, Αθλητικοί Σύλλογοι και Ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αντισφαίρισης να εκπροσωπηθούν από τους καλύτερους (ερασιτέχνες – μη αγωνιστικούς) αθλητές τους με στόχο την ανάδειξη του καλύτερου Club σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδος. Οι αθλητές θα χωριστούν σε κατηγορίες ιδίου επιπέδου και μέσα από αγώνες θα συγκεντρώνουν βαθμούς (για κάθε νίκη αλλά και για κάθε κερδισμένο game) οι οποίοι θα αθροίζονται στη βαθμολογία του Club που εκπροσωπεί. Στο τέλος, το Club με την υψηλότερη βαθμολογία θα στεφθεί “πρωταθλητής”.
Ύστερα και από την περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή του 1ου Club Championship που έβγαλε νικητή τον “Ιωλκό” Βόλου, φέτος αναμένονται ακόμα συναρπαστικότερες αναμετρήσεις με στόχο την ανάδειξη νέου πρωταθλητή. Οι Τσιτούμης, Λυμπερόπουλος, Μελαχροινός και η παρέα τους καλούνται να υπερασπιστούν τον περσινό τους τίτλο απέναντι σε ομάδες φορμαρισμένες και έτοιμες να κάνουν την φετινή ανατροπή.
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 ενώ αρκετά club και σύλλογοι έχουν ήδη κατασταλάξει στις ομάδες που θα τους εκπροσωπήσουν. Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στα χωμάτινα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Tennislife Club και οι αναμετρήσεις αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί εως και τις 15 Νοεμβρίου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την προκήρυξη του Τουρνουά μέσω της ιστοσελίδας του Tennislife Club www.tennislife.gr ενώ μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2413016928 (Γραμματεία), 6973600442 (Σπανός Κων/νος) και 6980954260 (Σακκάς Βασίλειος)

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις