ΛΑΡΙΣΑ

Συνάντηση ΣΘΕΒ και διευθυντή της Eurobank

Συνάντηση με τον νέο Περιφερειακό Διευθυντή της Τράπεζας ΕUROBANK κ. Παναγιώτη Πλας και τον Διευθυντή του κεντρικού καταστήματος της Εurobank κ. Γ. Τσιανογιάννη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 23/09, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) κ. Αχιλλέας Νταβέλης και η Γεν. Διευθύντρια κα Έλενα Καματέρη.
Από την πλευρά των εκπροσώπων της τράπεζας τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η πολιτική της τράπεζας είναι πελατοκεντρική και στόχος της είναι να ενημερώνει και να συνεργάζεται με τον επιχειρηματικό κόσμο να συμπορεύεται με τους επιχειρηματίες, να αξιολογεί επιχειρηματικά σχέδια, να συμβουλεύει αλλά και να υποστηρίζει ανάγκες, χρηματοδοτώντας υγιή επιχειρηματικά σχέδια.

Ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης ευχαρίστησε για την επίσκεψη αυτή και επεσήμανε το σημαντικό ρόλο των Τραπεζών ιδιαίτερα την κρίσιμη αυτή εποχή για τον επιχειρηματικό κόσμο, μη παραλείποντας να αναφερθεί στις θέσεις του ΣΘΕΒ για τη διαχείριση των κόκκινων δανείων από τις Τράπεζες δίνοντας έμφαση στη σημασία της εξυγίανσης των επισφαλών κόκκινων χαρτοφυλακίων από τις τράπεζες για την επανεκκίνηση της οικονομίας. «Πέρα από την δυνατότητα των τραπεζών προς τη κατεύθυνση της ομαλής παροχής ρευστότητας στις επιχειρήσεις, η διαχείριση μέρους των κόκκινων μη εξυπηρετούμενων δανείων από υγιείς επενδυτές του εσωτερικού και όχι απαραίτητα funds του εξωτερικού, θα μπορούσε να είναι άλλη μία σημαντική επιχειρηματική ευκαιρία για ανάπτυξη και εξωστρέφεια» τόνισε ιδιαίτερα ο κ. Νταβέλης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις