ΛΑΡΙΣΑ

Κέλλας από τη Γιορτή Χαλβά: Να ζήσουμε καλύτερες ημέρες…

«Με την άνευ προηγουμένου φοροκαταιγίδα που βιώνουν σήμερα, ελεύθεροι επαγγελματίες, αγρότες, επιχειρήσεις και όλες οι παραγωγικές τάξεις γενικότερα, μάλλον προς διαιώνιση της κρίσης οδεύουμε, παρά προς την έξοδο από αυτήν».
Χαρακτηριστικό απόσπασμα, από τον χαιρετισμό του Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, στα εγκαίνια της 11ης Γιορτής Χαλβά, που διοργανώνεται στην πόλη των Φαρσάλων.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την “άψογη”, όπως την χαρακτήρισε, εκδήλωση, επεσήμανε την αναγκαιότητα, έμπρακτης υποστήριξης από την οργανωμένη πολιτεία, ανάλογων προσπαθειών, τονίζοντας:
«Εδώ, στα Φάρσαλα, έχετε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Να αναδείξετε το συγκεκριμένο προϊόν, σήμα κατατεθέν της περιοχής. Αντίστοιχες περιπτώσεις, συναντάμε σε όλη τη χώρα. Αυτό δείχνει τις τεράστιες δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας. Εκεί ακριβώς οφείλει το κράτος να εστιάσει. Να δώσει κίνητρα στον παραγωγικό μας ιστό, από τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο, μέχρι τον ελεύθερο επαγγελματία και τον επιχειρηματία, να παράξει, να αναδείξει και να προωθήσει τα προϊόντα του».

fars2
Επικρίνοντας μάλιστα την Κυβερνητική πολιτική, δήλωσε:
«Στην Κυβέρνηση οφείλουν επιτέλους να στραφούν στην πραγματική οικονομία, γιατί μόνο αυτή θα φέρει θέσεις εργασίας, χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία και ανάπτυξη στον τόπο. Το αποτυχημένο μοντέλο που επιλέγουν οι Κυβερνώντες σήμερα, δεν έχει να προσφέρει τίποτα απολύτως στη χώρα, παρά ύφεση, απογοήτευση και μιζέρια».
Κλείνοντας τον χαιρετισμό του, ο κ. Κέλλας, επεσήμανε, «Αυτή η γιορτή, έγινε θεσμός χάρη στην αγάπη με την οποία την περιβάλλετε όλοι. Εύχομαι κάθε χρόνο να πάει και καλύτερα και πραγματικά να ζήσουμε καλύτερες μέρες, γιατί τις αξίζουμε».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις