ΛΑΡΙΣΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Με Νικολόπουλο άνοιξε το παζάρι της Λάρισας – Αναβαθμισμένη και με περισσότερο κόσμο η εμποροπανήγυρη, είπε ο Καλογιάννης (φωτό – βίντεο)

Πλήθος Λαρισαίων και επισκεπτών βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο χώρο της σκεπαστής αγοράς στη Νεάπολη, στην έναρξη του φετινού Λαρισινού παζαριού που συνοδεύτηκε με τη συναυλία των Χρήστου Νικολόπουλου και Γεράσιμου Ανδρεάτου.

Παρά το φθινοπωρινό κρύο που ήταν περισσότερο αισθητό στον υπαίθριο χώρο, εκατοντάδες έσπευσαν στο χώρο πίσω από το δημοτικό γηροκομείο, εκεί όπου είχε στηθεί η σκηνή για τη συναυλία.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης χαρακτήρισε τέτοιου είδους εκδηλώσεις ως μία ευχάριστη νότα μέσα στην κρίση, ενώ υποστήριξε πως ο θεσμός του παζαριού αναβαθμίστηκε μέσα από τις διετείς προσπάθειες της δημοτικής αρχής, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μεγαλύτερη επισκεψιμότητα προς όφελος της πόλης.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε και στην απόφαση να διατεθούν σχεδόν τα μισά από τα έσοδα του παζαριού προκειμένου η σκεπαστή αγορά να μετατραπεί σε έναν “κλειστό” χώρο ο οποίος όμως θα μπορεί να μετατρέπεται σε ανοιχτό, ανάλογα με τις ανάγκες.

Δείτε βίντεο από τη συναυλία:

Δείτε φωτογραφίες:

pazari1

pazari-synaylia-nikolopoulou2 pazari-synaylia-nikolopoulou kalogiannis-pazari

newsroom onlarissa.gr / φωτό: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις