ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Γιαγιά έγινε η Άννα Βαγενά – Η συγκινητική της ανάρτηση στο facebook

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και μερικές ημέρες η γνωστή Λαρισαία ηθοποιός και βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά, καθώς η κόρη της Γιασεμί Κηλαϊδόνη απέκτησε μία υγιέστατη κορούλα.

Όπως μαθαίνουμε μάλιστα, ήδη έχει αποφασιστεί να πάρει το όνομα της γιαγιάς της Άννας.

Η Λαρισαία ηθοποιός πάντως έσπευσε να μοιραστεί τη χαρά της με τους φίλους της στο facebook, βάζοντας παράλληλα έναν εξαιρετικά σημαντικό προβληματισμό για τα όσα συμβαίνουν ανατολικότερα της χώρας μας.

Έγραψε συγκεκριμένα: “Πριν 2 μέρες έγινα γιαγιά, απέκτησα την πρώτη μου εγγονούλα.

Δόξα τω Θεώ, και το μωρό και η κόρη μου η Γιασεμί είναι καλά. Εύχομαι η υγεία αυτή να συντροφεύει όλη τους την οικογένεια σε όλη τους τη ζωή.

Χτες το βράδυ είδα στην τηλεόραση κάτι φριχτές εικόνες με χτυπημένα παιδάκια από τους βομβαρδισμούς στο Χαλέπι. Θέλω να φωνάξω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου: “Σταματήστε αυτόν τον παράλογο πόλεμο στη Συρία”.

Προτείνω η επόμενη διαπραγμάτευση ανάμεσα στην Τουρκία, τη Ρωσία και τις ΗΠΑ να γίνει στο Χαλέπι. Να συναντηθούν, δηλαδή, ο Ερντογάν, ο Πούτιν και ο Ομπάμα σε μία από αυτές τις περιοχές στο Χαλέπι που βομβαρδίζονται καθημερινά και να πάρουν μαζί τους και τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους και να μην είναι εκεχειρία, έστω και προσωρινή. Να δούμε για πότε θα βρούνε λύση γι’ αυτόν τον παράλογο πόλεμο που είναι ντροπή για την ανθρωπότητα.

Ας υψώσουμε όλοι τη φωνή μας να σταματήσει επιτέλους αυτός ο πόλεμος.”

Γερή και καλότυχη η εγγονή!

Ιανός

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις