ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Το προσωπικό στοίχημα του Καλογιάννη και η “μπηχτή” για τους επικριτές του

“Θεωρείτε πως τα έργα στο κέντρο της πόλης που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής και περιλαμβάνουν και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος αυτής της θητείας;” ήταν το ερώτημα του onlarissa.gr στην πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με αφορμή την παρουσίαση του βασικού πλάνου για το νέο ΕΣΠΑ.

“Είναι εφικτό και δεν σας κρύβω πως αποτελεί προσωπικό στοίχημα για μένα” απάντησε με ένα ελαφρό χαμόγελο ο δήμαρχος, με βλέμμα που σχεδόν… πετούσε φωτιές.

“Θα δώσω προσωπική μάχη” συνέχισε με περισσή αποφασιστικότητα στο ύφος του, για να καταλήξει σε μία αιχμή – απάντηση προς όσους μιλούν για απώλεια προγράμματος. “Για όσους λένε ότι δεν έχουμε πρόγραμμα, εξήγησε, τους λέω πως η πόλη έχει όραμα, πρόγραμμα και πλέον έχει και πόρους”.

Αν μη, τι άλλο, μεγάλες κουβέντες από τον πρώτο πολίτη της Λάρισας και μάλιστα σε μία εξαιρετικά δυσμενή περίοδο και για την αυτοδιοίκηση. Ο ίδιος όμως, αποτελώντας… “παλιά καραβάνα” στο δήμο, φαίνεται πως πλέον αισθάνεται ασφαλής σχετικά με τα όσα λέει, έχοντας προφανώς εξασφαλίσει τα απαιτούμενα εχέγγυα.

Αν πάντως η φιλοδοξία των αλλαγών στο κέντρο της Λάρισας γίνει πράξη προ του 2019, τότε σαφώς θα μιλάμε για άλλο πολιτικό τοπίο, καθώς το αβαντάζ θα είναι τεράστιο για τον ίδιο τον κ. Καλογιάννη…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις