ΘΕΣΣΑΛΙΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Βραβεύτηκαν οι Θεσσαλοί αθλητές των Ολυμπιακών από την ΠΕΔ(Φωτό)

Η ΠΕΔ Θεσσαλίας σε μια ειδική τελετή βράβευσε του 7 Θεσσαλούς αθλητές που συμμετείχαν στους πρόσφατους Ολυμπιακούς  και Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο.

Στην τελετή παραβρέθηκαν η Χαϊδω Αλεξούλη( αθλήτρια στο βάδην), η Παναγιώτα Τσινοπούλου( αθλήτρια στο βάδην), η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου(αθλήτρια στη δισκοβολία), ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ( αθλητής στο βάδην) και ο Χρήστος Βολικάκης( αθλητής στη ποδηλασία πίστας). Βραβείο θα απονεμηθεί και στην Αντιγόνη Ντριμπιώτη( αθλήτρια στο βάδην) καθώς και  στον Στέφανο Διαμαντή που αυτές τις ημέρες εκπροσωπεί της χώρα στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο στο άθλημα του τέννις με αμαξίδιο.

ped2

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γιώργος Κωτσός αφού συνεχάρη τους αθλητές για την συμμετοχή τους στους ολυμπιακούς του Ρίου, υποστήριξε πως πρόκειται για έναν άθλο καθώς όλοι γνωρίζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προτοιμάστηκαν. Μάλιστα κατέληξε: “σας ζηλεύω καθώς θα ήθελα να έχω την δυνατότητα την σωματική και την ψυχική να συμμετέχω σε τέτοιους αγώνες”.

ped7

 

Η Γ.Γ της ΠΕΔ Ρένα Καραλαριώτου από την πλευρά της τόνισε ότι: “είναι μια εκπροσώπηση μετά από σκληρή προπόνηση, αυτοπειθαρχία και θέληση μαζί με θυσίες οικογενειακές και προσωπικές. Όσο σβήνουν τα φώτα είναι χρέος της πολιτείας, να σας στηρίξει για να συνεχίσετε, αλλά να υπάρξει και στήριξη ώστε να βρεθούν και νέα ταλέντα στο αθλητισμό”, κατέληξε.

ped6

Στην συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών από τα μέλη της ΠΕΔ

ped3

 

ped4

 

ped5

Π.Γ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις