ΛΑΡΙΣΑ

Συνεχίζεται η παραλαβή των Voucher για τους παιδικούς σταθμούς

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η παραλαβή των Voucher για την εγγραφή των παιδιών στις Δομές της επιλογής τους.
Για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, στη Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής επί της οδού Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμου 3ος όροφος.
Για τα ΚΔΑΠ, στη ΔΗΚΕΛ Γαριτσίου και Λευκίππου (Ροδοπούλειο) στη συνοικία Αβέρωφ.

Η παραλαβή γίνεται καθημερινά 08:00 π.μ – 14:00 μ.μ. και η λήξη παραλαβής θα είναι την ημέρα Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως τις 12:00 μ.
Συγκεκριμένα οι ωφελούμενοι της δράσης θα πρέπει:

Να εκτυπώσουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher) για κάθε παιδί (μια για κάθε παιδί).
Να απευθυνθούν, μέχρι και την 1-9-2016 και ώρα 12:00 μ. , στη Δ/νση Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής για την εγγραφή των παιδιών τους
Να συμπληρώσουν και να υπογράψουν εις τριπλούν τη σύμβαση με τoν φορέα επιλογής τους
Να υπογράψουν την εξουσιοδότηση προς την Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό της/του

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου και η προσκόμιση της βεβαίωσης θα κατατεθούν την 1η Σεπτεμβρίου

Οι οριστικοί πίνακες επιλογής παιδιών θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν στο site του Δήμου και στα γραφεία της Δ/νσης στις 31/8/2016 έως 1/9/2016.
Η επίσημη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-2017 των Παιδικών Σταθμών θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Από τις 1 έως 2 Σεπτεμβρίου οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα είναι ελεύθεροι για φιλοξενία παιδιών προς εξυπηρέτηση των γονέων που έχουν ανάγκη.
Επισημαίνεται ότι για το διάστημα 1 έως 10 Σεπτεμβρίου θα γίνονται δεκτές νέες ενστάσεις και αιτήσεις εγγραφής στου Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις