ΛΑΡΙΣΑ

Νέες εκδηλώσεις ενημέρωσης για το LEADER στη Λάρισα

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας – Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (Α.Ε.ΝΟ.Λ. ΑΕ) συνεχίζει τις εκδηλώσεις ενημέρωσης – διαβούλευσης με τον τοπικό πληθυσμό αλλά και τους φορείς Δημοσίου χαρακτήρα (Ο.Τ.Α. , Σύλλογοι , Επιμελητήρια κ.λ.π.) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εν όψει της προετοιμασίας της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης για την υποβολή της πρότασης τοπικού προγράμματος που θα κατατεθεί για το Μέτρο 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020.
Στελέχη της “Α.Ε.ΝΟ.Λ. Α.Ε.” θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα, στους παρακάτω Δήμους :
1. Στο Δήμο Λαρισαίων (ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ – Αμφιθέατρο Λυκείου Γιάννουλης) την Πέμπτη 01.09.2016 στις 19:00μ.μ.
2. Στο Δήμο Αγιάς (ΑΓΙΑ – πλατεία Αγιάς) την Πέμπτη 01.09.2016 στις 21:30μ.μ.
3. Στο Δήμο Ελασσόνας (ΕΛΑΣΣΟΝΑ- Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την Παρασκευή 02.09.2016 στις 12:00μ.
με θέμα: «Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα CLLD)(LEADER 2014-2020 στο Ν. Λάρισας»
Στην εκδήλωση αυτή καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και οι φορείς της περιοχής καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι μπορούν να παραλάβουν και να καταθέσουν επί τόπου το συνοπτικό έντυπο για υποβολή πρότασης /ιδέας στο τοπικό πρόγραμμα CLLD, έτσι ώστε να αποτυπωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά και το στάδιο της ωριμότητας των προτάσεων αυτών στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Προγράμματος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις