ΛΑΡΙΣΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης στο Αλκαζάρ

Παρασκευή 2 έως Κυριακή 4 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ το 5o Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης ανοίγει τις πύλες της γνώσης στο πάρκο Αλκαζάρ στη Λάρισα.

Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Επιστημών του Δήμου Λάρισας με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, πλήθος ομιλιών δράσεων και βιωματικών σεμιναρίων, θα προσφερθούν από εκλεκτούς καλεσμένους της επιστημονικής κοινότητας.

Το Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με θεματικές ενότητες που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

Είναι μια μορφή συλλογικής κοινωνικής έκφρασης που θα μας πλουτίσει με πληροφορίες για μια υγιή αντιμετώπιση της καθημερινότητας μέσα από ένα τριήμερο ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Για το φεστιβάλ, στο πάρκο Αλκαζάρ διαμορφώνονται, σημεία παρουσιάσεων, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και σεμινάρια.
Εκθεσιακοί χώροι και σημεία για παρουσιάσεις αθλημάτων και διαδραστικών αθλητικών δρώμενων.
Υπαίθρια σκηνή για καλλιτεχνικά και ψυχαγωγικά δρώμενα.
Στέκι εφήβων και νέων καθώς και χώρος παιδιών με δράσεις παιχνιδιού και εκπαίδευσης.
Ιατρική,Ομοιοπαθητική,Αθλητισμός,Μουσική,Περιβάλλον,Διατροφή,Ψυχολογία,Κβαντική Βιοανάδραση,Βοτανοθεραπεία,Βελονισμός,Ρεφλεξολογία,Ενεργειακή Αυτονομία,Τέχνη,Εικαστικά,Χειροποίητες Δημιουργίες,Εκλεκτά τρόφιμα και πολλά άλλα.

Δείτε αναλυτικά τις περισσότερες από 50 παρουσιάσεις στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο FB:Φεστιβάλ Σύγχρονης Διαβίωσης.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις