ΚΟΣΜΟΣ

Η φωτογραφία με τους ηλικιωμένους που έγινε viral!

Μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έχει γίνει τις τελευταίες ώρες viralστο Διαδίκτυο. Στη φωτογραφία φαίνονται οι ηλικιωμένοι να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλον κλαίγοντας. Τη φωτογραφία τράβηξε η εγγονή τους η οποία και την ανήρτησε στον λογαριασμό στο facebook

Όπως αποκαλύπτει η 29χρονη Ashley Bartyik, ο Wolf και η Anita Gottschalk από το Surrey της Βρετανίας είναι παντρεμένοι εδώ και 62 χρόνια και ποτέ δεν είχαν χωρίσει.

Ωστόσο τους τελευταίους 8 μήνες η γραφειοκρατία τους χώρισε και αναγκάζονται να ζουν σε διαφορετικά γηροκομεία, καθώς το βρετανικό σύστημα δεν επιτρέπει στον σύζυγο να μείνει στο ίδιο μέρος με τη γυναίκα του!

Κάθε δύο μέρες κάποιο μέλος της οικογένειας, συνήθως η εγγονή τους πηγαίνει τον έναν στον άλλο σε μία διαδρομή που διαρκεί σχεδόν 40 λεπτά. Το ζευγάρι περνάει λίγο χρόνο μαζί όμως όταν έρχεται η ώρα του αποχωρισμού, αρχίζουν να κλαίνε.

Όπως γράφει η 29χρονη στόχος της ήταν να δει η τοπική κοινότητα την εν λόγω ανάρτηση στο Facebook και να βρεθεί λύση ώστε οι ηλικιωμένοι να ζήσουν και πάλι μαζί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποστ έγινε viral και είδηση σε όλο τον κόσμο με χιλιάδες κοινοποιήσεις και μηνύματα συμπαράστασης.

 

newsit.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις