ΛΑΡΙΣΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ορεινός αγώνας τρεξίματος στην Κρυόβρυση Ολύμπου

Τη Κυριακή 14 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Κρυόβρυση Ολύμπου ορεινός αγώνας τρεξίματος. Ο αγώνας έγινε με επιτυχία και έλαβαν μέρος αρκετοί αθλητές από όλη την Ελλάδα. Συνολικά έτρεξαν 160 αθλητές και αθλήτριες. Τον αγώνα διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Κρυόβρυσης Ελασσόνας σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Οι τρείς πρώτοι άντρες του αγώνα ήταν οι Μιχαηλίδης Πέτρος, Καβαρατζής Ελευθέριος και Κοντος Αριστοτέλης, ενώ οι τρείς πρώτες γυναίκες οι Κουκάκη Κατερίνα, Χαραλαμπίδου Άννα – Μαρία και Αναστασίου Μαρία. Ενώ πολυπληθέστερος σύλλογος της διοργάνωσης ήταν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «1ου Ορεινού Αγώνα Κρυόβρυσης Ολύμπου» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια μας και συνέβαλαν ώστε να στεφθεί με απόλυτα επιτυχία η φετινή διοργάνωση του αγώνα. Ευχαριστήσουμε θερμά τον Μέγα Χορηγό, την εταιρεία PFS (Παπαγεωργίου Food Service ABEE). Επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό και ιδιαίτερα τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Παιδή, το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Αποστόλη Γούλα, όλους τους κατοίκους και εθελοντές, ιδιαίτερα τους Χρήστο Αγιάννη, Νίκο Κολοβό, Αχιλλέα Καλογερόπουλο, Βασίλη Παπαγιάννη, Κώστα Κουτσούκη, Γιάννη Αργυρούλη, τον Πιτένη Σιόκα από faethon Olympus marathon, το χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ζιώγα, την ΕΠΟΜΕΑ και όλα τα μέλη του ΧΟΣ «Μύτικας».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις