ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τον άφησε η γυναίκα του, ορμούσε σε γιαγιάδες 36χρονος Τυρναβίτης…

Θολωμένος από το γεγονός πως τον άφησε η γυναίκα του για κάποιον άλλο, ένας 36χρονος Τυρναβίτης βρήκε παρηγοριά στο εκλεκτό τσίπουρο της περιοχής όμως μετά από πολλά… καραφάκια έχασε τον έλεγχο.

Ζητώντας από τον σύντροφο της πεθεράς του να τον μετακινήσει με το αυτοκίνητο του γιο του τελευταίου, πήγε σε σπίτια στα οποία το προηγούμενο διάστημα είχε πουλήσει στις ηλικιωμένες κουβέρτες και σεντόνια καθώς αυτό ήταν το κύριο επάγγελμά του.

«Το Πάσχα μού πούλησε κουβέρτες και τον κατάλαβα αμέσως ποιος ήταν» είπε μια εκ των παθουσών στην κατάθεσή της η οποία αναγνώστηκε από την πρόεδρο του μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων χθες.

Συνεχίζοντας τόνισε πως «Τότε, όταν ήρθε, είδε από πού πήγα να πάρω τα χρήματα μέσα από μια ντουλάπα. Έτσι τη φορά που ήρθε να ληστέψει με έσπρωξε αμέσως και αφού δεν βρήκε λεφτά με έδεσε». Η εν λόγω ηλικιωμένη αργότερα βρέθηκε στο ιατρικό κέντρο με μώλωπες στο κεφάλι.

Ο δράστης ακολούθως πήγε και σε άλλα σπίτια αλλά και από εκεί δεν μπόρεσε να πάρει χρήματα με τον ίδιο τρόπο.

«Η γυναίκα μου έφυγε κ. πρόεδρε» προσπάθησε να αιτιολογήσει την πράξη του.

– Και οι άλλες γυναίκες τι φταίνε σαν έφυγε η δικιά σου, του απάντησε η πρόεδρος…

«Πήγα για τσίπουρα, να αυτό φταίει. Ήπια πολύ και δεν ήξερα τι έκανα. Ποτέ μου δεν χτύπησα άνθρωπο ούτε θα το έκανα τώρα. Μόνο την έσπρωξα. Λάθος μου όμως. Έστειλα και τον αδερφό μου να πάει να τους ρωτήσει όλους αν χρειάζονται χρήματα για τυχόν ζημιές. Τους ζήτησα συγγνώμη».

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον εν λόγω κατηγορούμενο για δύο πράξεις. Για την απόπειρα ληστείας και αυτής των κλοπών κατ’ εξακολούθηση. Καταδικάστηκε σε συνολική ποινή τεσσεράμισι ετών όμως αποφασίστηκε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο σύντροφος της πεθεράς του κρίθηκε αθώος.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ / Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις