ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Θλίψη στην Ελασσόνα: «Έφυγε» τραπεζικός, πατέρας τριών παιδιών

Συγκίνηση και θλίψη στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή από τον θάνατο 60χρονου τραπεζικού υπαλλήλου. Πρόκειται για τον συνταξιούχο υπάλληλο της Εθνικής Τράπεζας Ελασσόνας Δημήτρη Τσιαρνιλιώτη, που «έφυγε» από τη ζωή, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, και που τα «πάλεψε» με καρτερικότητα και δύναμη.

Ο 60χρονος Ελασσονίτης (με καταγωγή από τη Μαγούλα Ελασσόνας) ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, στον εμπορικό κόσμο και στους επαγγελματίες της περιοχής.

Για πολλά χρόνια εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα, με καθημερινή παρουσία στα «γκισέ» (ταμίας) της Τράπεζας. Πριν λίγα χρόνια είχε συνταξιοδοτηθεί.

Εξυπηρετικός, υπεύθυνος και σοβαρός στην εργασία του, επικοινωνιακός στις συναλλαγές του με τους πελάτες της τράπεζας, «ανοιχτός» με τον κόσμο, άτομο «χαμηλών τόνων», οικογενειάρχης, αλλά και φίλος της καλής παρέας, με χιούμορ και καλή διάθεση.

Ο Δημ. Τσιαρνιλιώτης άφησε πίσω τη σύζυγο του Δήμητρα και 3 παιδιά, την Ευαγγελία, τη Θεοδώρα και τον Θεόδωρο, ενώ ευτύχησε να δει και ένα εγγονάκι.

Χθες Πέμπτη, στις 6 το απόγευμα, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Μαγούλας Ελασσόνας (στη γενέτειρα του) δεκάδες άτομα, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του και επαγγελματίες της περιοχής, είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 60χρονο Ελασσονίτη τραπεζικό.

πηγή: εφημερίδα Ελευθερία / Γιάννης Μουκίδης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις