ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Πληρωμές, Βαμβάκι και Net Metering στη «Θεσσαλική Γη»

Ρίχνει αυλαία σήμερα το βράδυ στις 22:30 η εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ» στο «Astra tv», η οποία στο πρώτο μέρος, και με καλεσμένο τον Δρ Μωχάμεντ Νταράουσε, προϊστάμενο του Εθνικού Κέντρου Βάμβακος ΕΛ.Γ.Ο. Δήμητρα (ΕΘΙΑΓΕ), θα ασχοληθεί με την αναδιοργάνωση της καλλιέργειας του βαμβακιού για ένα νέο μοντέλο στην οργάνωση-παραγωγή-διάθεση του προϊόντος και για μείωση του κόστους παραγωγής και βελτίωσης της ποιότητας.

Στο δεύτερο μέρος, και με καλεσμένο τον Γραμματέα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών Κώστα Γιωτάκο, θα γίνει παρουσίαση του Net Metering αλλά και άλλων σοβαρών θεμάτων του Συνδέσμου.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα αναφερθούν οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές των αγροτών και ποιο αναλυτικά θα παρουσιαστούν οι πληρωμές που γίνουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ποιες πάνε για τον Ιούλιο και ποιες για τον Αύγουστο.

Επισημαίνεται ότι οι τηλεθεατές, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν την εκπομπή, ζωντανά μέσω ίντερνετ, στην διεύθυνση: www.astratv.gr επιλέγοντας το LIVE STREAMING.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις