ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παιδική παράσταση στην Τερψιθέα

Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος (Μ.Ε.Σ.) Τερψιθέας σας προσκαλεί στην παιδική παράσταση με μουσική, παραδοσιακούς χορούς και θέατρο σκιών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρα 21:15 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Αγίου Αθανασίου, στην Τερψιθέα.

Με αφορμή τη μικρή γιορτή που ετοιμάζει ο κύριος Δημήτρης για τους φίλους του που έρχονται από όλη την Ελλάδα και την πολύτιμη βοήθεια που δέχεται από τον Καραγκιόζη, τα παιδικά τμήματα παραδοσιακού χορού του Συλλόγου και ομάδα χορευτών του εφηβικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης θα παρουσιάσουν χορούς από τα νησιά, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και την Πόλη, ενώ ο μικρός καραγκιοζοπαίκτης, Κωνσταντίνος Καραπόκης, θα ζωντανέψει τις φιγούρες του θεάτρου σκιών. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Δεδούσης (κλαρίνο), Θάνος Ρούμπος (βιολί), Τάσος Σβάρνας (λαούτο- τραγούδι) και Γιώργος Κατσάρας (κρουστά). Την επιμέλεια της παράστασης έχει ο χοροδιδάσκαλος Μιχάλης Τσακνάκης.

Η παράσταση γίνεται με τη χορηγία του Δήμου Λαρισαίων, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Δημοτική Κοινότητα Τερψιθέας και λοιποί φορείς.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις