ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η καλοκαιρινή γιορτή των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής του δήμου Κιλελέρ

Η καλοκαιρινή γιορτή των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής, μπαλέτου και μοντέρνου χορού Νίκαιας, Χάλκης και Πλατυκάμπου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Χάλκης του Δήμου Κιλελέρ υπό την επίβλεψη της δασκάλας χορού – προπονήτριας Μαίρης Νατσαρίδου.

Σε ένα μοναδικό πάντρεμα μουσικής, κίνησης και τεχνικής, οι αθλήτριες  παρουσίασαν χορογραφίες που ετοίμασαν αγκαλιάζοντας τη δημιουργικότητα και τις δυνατότητες του σώματος.

Με ελεύθερη είσοδο οι θεατές μοιράστηκαν μαζί τους τη μαγεία της ρυθμικής γυμναστικής, του μπαλέτου και μοντέρνου χορού.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα την Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και σε συνεργασία με τον Γυναικείο Όμιλο Δήμου Κιλελέρ, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χάλκης και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Πλατυκάμπου.

ru8mikh_nikaia

Τα τμήματα της Νίκαιας παρουσίασαν 2 χορογραφίες, η μια με μπάλα και η άλλη με ντέφια. Τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος παρουσίασαν χορογραφίες με στεφάνι, μπάλα, σχοινάκι και ελεύθερο. Το τμήμα του μοντέρνου χορού παρουσίασε 3 χορογραφίες.

Τα τμήματα της Χάλκης παρουσίασαν τις εξής χορογραφίες: ελεύθερη, με στεφάνι, με μπάλα, με κορδέλα, με σχοινάκι καθώς και τρία ατομικά προγράμματα.

Τα κορίτσια του Πλατυκάμπου παρουσίασαν ένα ελεύθερο πρόγραμμα με pon pon , ένα με μπάλα και ένα με στεφάνι.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Αχιλλέας Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σπύρος Καλέτσιος, Τριαντάφυλλος Τσινούλης και Χρήστος Χατζούλης οι πρόεδροι της ΔΚ Νίκαιας Βασιλική Πιλάτου και ΤΚ Πλατυκάμπου Δ. Καρατσίβος, οι υπεύθυνες των τμημάτων ρυθμικής και μέλη του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κιλελέρ Κατερίνα Σακελλαρίου και Σέβη Λαδοπούλου και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις