ΛΑΡΙΣΑΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τον πέρασε για… αγριογούρουνο και πυροβόλησε 46χρονο Λαρισαίο στην κοιλιά!

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 46χρονος από τον Πυργετό όταν, προχθές βράδυ, πυροβολήθηκε κατά λάθος από 40χρονο συγχωριανό του.

Το τραύμα, στην κοιλιακή χώρα, αποδείχθηκε επιπόλαιο και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον 46χρονο αγρότη που παραμένει νοσηλευόμενος για προληπτικούς λόγους.

Ο 46χρονος με τον 43χρονο αδελφό του και έναν 40χρονο συγχωριανό τους, στις 10 παρά το βράδυ του Σαββάτου βρέθηκαν στην αγροτική περιοχή «Μεριάς» του Πυργετού.

Σύμφωνα με μια εκδοχή οι τρεις άνδρες πήγαν για αγροτικές εργασίες ενώ σύμφωνα με άλλη εκδοχή, πήγαν για να στήσουν «καρτέρι» σε αγριογούρουνα με το αιτιολογικό ότι προκαλούσαν ζημιές σε καλλιέργεια καλαμποκιού.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ., ο 40χρονος αγρότης πυροβόλησε και τα σκάγια βρήκαν τον 46χρονο συγχωριανό του στην κοιλιακή χώρα. Ετσι ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον 46χρονο στο ύψος των παλιών διοδίων των Τεμπών όπου στο μεταξύ τον είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ο 43χρονος αδελφός του. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ο 46χρονος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου τα τραύματα, ευτυχώς για όλους, αποδείχθηκαν επιπόλαια.

Ο 46χρονος διώκεται ωστόσο από την ΕΛ.ΑΣ. για το νόμο περί όπλων και για παράνομη θήρα ενώ για επικίνδυνες σωματικές βλάβες διώκεται ο 40χρονος που τον πυροβόλησε. Τόσο τα δύο αδέλφια όσο και ο 40χρονος συγχωριανός τους, που βρέθηκε στο σπίτι του στον Πυργετό, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ραψάνης και θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στο πλαίσιο της έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Ραψάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 συνολικά κυνηγετικά όπλα στον τόπο του ατυχήματος αλλά και στα αυτοκίνητα των συλληφθέντων. Ο 46χρονος αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ώρες.

πηγή: εφημερίδα Ελευθερία / Βαγγέλης Κακάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις