ΠαρασκήνιοΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Τι κρύβεται πραγματικά πίσω από την κόντρα των δημοτικών υπαλλήλων με τον Καλογιάννη;

Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ δεν αποτέλεσε είδηση ο χθεσινός κακός χαμός με την ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων στους δήμους κατά του δημάρχου Λαρισαίων Αποστόλου Καλογιάννη.

Το κλίμα εκ των προτέρων – αν όχι από την πρώτη ημέρα της θητείας – δεν ήταν καλό μεταξύ της νέας δημοτικής αρχής και μερίδας συνδικαλιστών.

Ένα από τα βασικά κίνητρα αυτής της κόντρας που από νωρίς έγινε αντιληπτό από πολλούς ήταν το πολιτικό. Θεωρούσαν δηλαδή δεδομένο από τη δημοτική αρχή, πως ένα συνδικαλιστικό όργανο που ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από το ΚΚΕ, σίγουρα δε θα έστρωνε… ροδοπέταλα στον ερχομό της. Και κάπως έτσι φρόντισε να εξηγήσει και τη χθεσινή πρωτοφανή ανακοίνωση του συλλόγου απαντώντας πως “πρόκειται για γραμμή επιδίωξης σύγκρουσης, για πολιτικούς και κομματικούς λόγους, που καθόλου δεν σχετίζονται με την προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου και της πόλης μας”.

Εάν βέβαια όλα αυτά εδράζονται σε μία καθαρή πολιτική κόντρα λίγο το κακό.

Αν όμως – όπως ακούγεται εντόνως εδώ και καιρό από αντιδημαρχιακά γραφεία – εγείρονται και ζητήματα ομαλής και εύρυθμης λειτουργίας υπηρεσιών που αφορούν τους δημότες, τότε το πράγμα αλλάζει και προφανώς άπαντες θα πρέπει να μιλήσουν μέχρι κεραίας τη γλώσσα της αλήθειας…

Ο δήμαρχος

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις