ΛΑΡΙΣΑ

Μάξιμος στην ορκωμοσία Μηχανικών στο ΤΕΙ Θεσσαλίας: «Να θέτετε στόχους στη ζωή σας!»

Ο Τομεάρχης Παιδείας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας των αποφοίτων του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

orkomwsia_mhxanikoi_xar1

Κληθείς, από τον Γραμματέα του τμήματος κ. Ηλία Παλαιοχωρλίδη, να χαιρετήσει την εκδήλωση, ο κ. Χαρακόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

orkomwsia_mhxanikoi_xar3

«Θέλω να σας συγχαρώ για την αποφοίτησή σας. Σήμερα κατακτήσατε ένα στόχο παίρνοντας το πτυχίο σας από το ΤΕΙ Θεσσαλίας, το οποίο πρόσφατα είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και να ενημερωθώ από τον Πρόεδρό του καθηγητή Παναγιώτη Γούλα για το σπουδαίο έργο που επιτελείται και πράγματι, όπως είπε και ο Πρόεδρος του τμήματος καθηγητής Ξενοφών Σπηλιώτης, το Ίδρυμά σας διακρίνεται για την προσήλωση του στην καινοτομία και την αριστεία. Στη διάρκεια των σπουδών σας λάβατε σημαντικά εφόδια που θα σας φανούν χρήσιμα στο δύσκολο ανταγωνιστικό κόσμο της παγκοσμιοποίησης. Και βεβαίως μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι της γνώσης μέσα από τα ενδιαφέροντα μεταπτυχιακά προγράμματα που εκπονεί και το ΤΕΙ Θεσσαλίας.

orkomwsia_mhxanikoi_xar2

Επιτρέψτε μου, όμως, να πω ότι είναι σημαντικό να θέτετε στόχους στη ζωή σας. Μην σας πτοούν οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Οι δυσχέρειες είναι για τις υπερβαίνουμε και τα εμπόδια για να τα υπερπηδούμε. Κανένα εμπόδιο και καμιά δυσκολία δεν θα σας στερήσει την ικανοποίηση της επιτυχίας. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχετε ισχυρή θέληση, επιμονή και υπομονή. Να διατηρήσετε πάντα τον νεανικό ενθουσιασμό, τη φλόγα για τη ζωή που έχετε σήμερα, παντρεύοντάς τα με την εμπειρία που καθημερινά θα αποκτάτε. Σας εύχομαι καλή πρόοδο στη ζωή σας και καλή σταδιοδρομία! Συγχαρητήρια και στους γονείς σας που στάθηκαν δίπλα σας και σήμερα σας καμαρώνουν».

xarakopoulos

Στην τελετή στο κατάμεστο αμφιθέατρο παραβρέθηκαν πολλοί συγγενείς και φίλοι των νέων πτυχιούχων.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις