Life & Style

«Έριξε» αυλαία το Πρω1νό: Η συγκίνηση του Γιώργου Λιάγκα

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη μία το μεσημέρι, στην εκπομπή «Πρω1νό» και ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδάαποχαίρετησαν το κοινό και ανανέωσαν το τηλεοπτικό ραντεβού τους για τον Οκτώβριο.

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά σε προσωπικό επίπεδο και για τους δύο και ευχαρίστησε τους τηλεθέατες για τη στήριξη που τους έδειξαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Φτάσαμε στο τέλος και για φέτος. Είπαμε να μην το κάνουμε δακρύβρεχτο φέτος. Να ευχαριστήσουμε όλους τους τηλεθεατές που στηρίζουν και στήριξαν για έξι χρόνια αυτήν την προσπάθεια… Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τη Φαίη. Ήταν και είναι εξαιρετική συνεργάτις, σύντροφος και παρουσιάστρια. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό, πενήντα -πενήντα είναι. Να ευχαριστήσουμε και όλους εσάς… Τελευταία μέρα μπορούμε να μιλήσουμε και για τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι πολύ σημαντικό ένα πρόγραμμα να είναι στην κορυφή της προτίμησης… Θα τα πούμε τον Οκτώβριο κανονικά. Η εκπομπή συνεχίζεται και η ζωή συνεχίζεται. Ήταν δύσκολη χρονιά για εμάς σε προσωπικό επίπεδο. Συνέβησαν πάρα πολλά άσχημα, αλλά είπαμε η ζωή συνεχίζεται. Καλό καλοκαίρι», είπε ιδιαίτερα συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.
protothema.gr
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις